PIZZA PIAZZA WORMERVEER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 121 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Piazza Wormerveer. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 7:54 Lang zitten wachten, krijg je eindelijk je eten... is het niet te eten! Het enige wat we lekker vonden was de knoflooksaus! Jammer van die €40, voor eten wat vooral uit klef, smakeloos deeg bestaat.
8 jun 2024 om 19:31 was heerlijk
1 jun 2024 om 23:11 Eten is goed duurt alleen wel lang voor je het hebt
31 mei 2024 om 19:05 Heerlijk eten en goed warm. Op tijd gebracht netjes ingepakt en bezorgd.
28 mei 2024 om 21:43 Als achterbuurman, blijkt ons huis toch best lastig te vinden. Google Maps geeft het wel goed aan ;-) Eten was verder prima! Dank!
28 mei 2024 om 10:30 Goed belegde pizza, heerlijk broodje met boter . Warm aangeleverd binnen een half uur, door leuke spontane bezorger. Tweede keer besteld en de eerste keer ook zo goed, dus prima!
25 mei 2024 om 19:50 Bezorging meer dan anderhalf uur geduurd. Dat was heel jammer, de pizza daarentegen is echt heel lekker (en huge voor een prima prijs!)
18 mei 2024 om 20:53 Eten was goed, maar ruim anderhalf uur voor een pizza is wat lang
17 mei 2024 om 21:02 Spare ribs bbq besteld vanwege de goede recensies hier.. begrijp er niks van .. dacht krijg lekkere spare ribs van de BBQ! Met een home made marinade !! Maar nee , alla Lidl enz spareribs met fles bbq saus over heen gekwakt , belachelijk !
16 mei 2024 om 23:10 Heerlijke pizza's en het brood was ook echt helemaal top! Het vlees op de spare pizza was echt verrassend mals en het eten vulde echt goed. We kregen niet eens alles op! Echt een aanrader en we bestellen er gauw weer!
16 mei 2024 om 21:52 Heerlijke pizza's, goed warm, snelle bezorging.
12 mei 2024 om 20:28 Het was heerlijk én op tijd .